Psycholoog Hoogeveen

Therapie en coaching helpt

Ben je op zoek naar een therapeut, psycholoog of relatietherapeut in de regio Hoogeveen?

Wij zijn Psycholoog Hoogeveen – een netwerk van therapeuten in de regio Hoogeveen.

Wanneer we ons goed en gelukkig voelen, hebben we meestal ons leven aardig op orde en onderhouden we prettige relaties met de mensen om ons heen. Maar er zijn ook situaties waarin we ons ontevreden en ongelukkig voelen zonder te weten wat we kunnen doen.

We hebben dan vaak al het één en ander geprobeerd, soms met behulp van familie en vrienden, zonder het gewenste resultaat. Tijdelijke ondersteuning van een psycholoog kan dan uitkomst bieden.

We helpen je graag te leren van de gevolgen van je gedrag (en dat van de ander) en op basis van dit inzicht nieuwe keuzes te maken. We geloven namelijk dat je alles in huis hebt om je leven positief vorm te geven!

Wanneer het je niet lukt om je problemen op te lossen, wanneer je zelf even geen uitweg meer ziet en voor je gevoel in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien, kun je in onze praktijk terecht voor ondersteuning en bemoediging op maat.


Soorten klachten en vraagstukken

Ik kan je begeleiden bij veel verschillende soorten klachten en vraagstukken. Hieronder staat een overzicht van problematieken waarmee ik mensen al heb kunnen helpen:

Angsten

Angstklachten

✓ Angst om fouten te maken
✓ Angst om iemand te kwetsen
✓ Angst om voor jezelf op te komen
✓ Angst om te zijn wie je wilt zijn

✓ Angst rondom verlies
✓ Angst- en Paniekaanval
✓ Faalangst
✓ Sociale angsten

overspannen

Overspannen & burnout

Ademhalingsoefeningen, mindfulness oefeningen helpen je weer in contact te komen met jezelf, te voelen en ervaren wat er in je leeft.

Andere klachten

Andere klachten

Ik ontvang mensen met allerlei klachten. Naast de bovengenoemde klachten ontvang ik ook mensen voor:

✓ Assertiviteitsproblemen
✓ Burnout
✓ Concentratieproblemen

✓ Depressieve gevoelens
✓ Eenzaamheid
✓ Onzekerheid, laag zelfbeeld

✓ Perfectionisme
✓ Rouwverwerking
✓ Stress en spanning
✓ Zingeving

Mocht je een probleem, vraag of klacht hebben die er niet bij staat, aarzel niet even contact met me op te nemen. Het is best mogelijk dat ik toch iets voor je kan betekenen!

We helpen je graag de draad weer op een positieve manier op te pakken.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met ons op.


therapie-hoogeveen
Hoogeveen
Ik ben Simon. Ik geef coaching en relatietherapie aan huis in de regio Hoogeveen. Ik heb ook een praktijkruimte in Drijber.

Therapie Hoogeveen >>


therapie-hoogeveen
Hoogeveen
Ik ben Annemieke, therapeut met een praktijk in Hoogeveen. Je kunt bij mij terecht voor therapie, coaching en relatietherapie.

Therapie Hoogeveen >>


Therapie-Nijeveen-Rene-Kok
Nijeveen
Ik ben René, therapeut met een praktijk in Nijeveen. Je kunt bij mij terecht voor therapie, coaching en relatietherapie.

Therapie Nijeveen >>


therapeut-zwolle
Zwolle
Ik ben Edwin, therapeut met praktijk in Zwolle. Je kunt bij mij terecht voor therapie, personal coaching en relatietherapie bij verschillende klachten, zoals angsten, burnout, relatieproblemen en zingevingsvraagstukken.

Therapie Zwolle >>


nicolette-vander-valk-therapie-zwolle-raalte
Zwolle
Ik ben Nicolette, therapeut met praktijk in Zwolle. Je kunt bij mij terecht voor emdr-therapie, hypnotherapie en relatietherapie bij verschillende klachten, zoals angsten, burnout, relatieproblemen en zingevingsvraagstukken.

Therapie Zwolle >>


Wij zijn aangesloten bij:

therapiepsycholoog
Top