Individuele therapie

Individuele therapie Meppel

Inzicht en moed

Ik help je graag de draad weer op een positieve manier op te pakken. Je krijgt inzicht in de ontstane problemen en je ervaart hoe het anders kan.

Het vergt moed om jezelf en de ander(en) echt te zien, beter te begrijpen en te accepteren zoals je bent en zij zijn, met alle prettige en minder prettige kanten. Het vergt ook moed om te voelen wat er van binnen om aandacht vraagt. Ademcoaching en ontspanningsoefeningen kunnen je daarbij helpen!


Individuele therapie

Van Harte Leven, hoe doe je dat?

✓ Wil je ook weer van harte leven?
✓ Je niet meer minderwaardig en klein voelen in vergelijking met anderen?
✓ Wil jij minder stress ervaren, wil je af van het gevoel dat je constant iets ‘moet’?
✓ Wil jij je ook tevreden en voldaan voelen in plaats van onzeker, geïrriteerd en gefrustreerd?

Word dan moedig, zoals al veel mensen voor jou!

Moedige mensen geloven dat ze in staat zijn zich positief te ontwikkelen en andere mensen ook. Ze geloven dat mensen nooit ‘af’ zijn maar altijd ‘onderweg’. Dat helpt hen mild en bemoedigend om gaan met ‘fouten’ van zichzelf en anderen. Moedige mensen weten dat ze altijd nieuwe keuzes kunnen maken. Ze leren van wat ze doen zonder zich minderwaardig te voelen.

Als je moediger wordt, krijg je meer interesse in de wereld om je heen. Je wordt actiever, durft meer bij te dragen en je wordt creatiever in het vinden van mogelijkheden en oplossingen. Moedige mensen halen het beste bij zichzelf en anderen naar boven.

Door moedig te handelen ontwikkel je een positief en realistisch gevoel van eigenwaarde. Moedig en van harte leven maakt dat we ons beter voelen. We ontwikkelen veerkracht en ervaren dat we altijd wat kunnen doen dat helpend is. Dit maakt ons van binnen rustiger.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Pauline Hofstra
Meer over:

Ouderbegeleiding

Ouderbegeleiding

Ik geef begeleiding aan ouders die willen dat er thuis iets verandert, die het (storende) gedrag van hun kind willen begrijpen en ook hun eigen reacties moedig durven onderzoeken en willen aanpassen.

Ouderbegeleiding >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Hulp zoeken bij relatieproblemen is een moedige stap. Samen onderzoeken we waar jullie tegen aanlopen, hoe jullie ooit begonnen zijn waar jullie uiteindelijk graag naar toe willen.

Relatietherapie >>

Psycholoog Meppel-Hoogeveen - Home

Psycholoog Meppel-Hoogeveen

Ik ben Pauline, psycholoog.

In mijn praktijk Psycholoog Meppel-Hoogeveen ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en relatietherapie.

Psycholoog Meppel >>


Psycholoog Meppel Ervaringen van cliënten
De gesprekken met Pauline zijn voor mij altijd heel verhelderend.
sterren-5-score
Psycholoog Meppel
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
English speaking therapy
You are also welcome in my practice for English speaking therapy.
Ik ben aangesloten bij:

therapiepsycholoog
Top